dijous, de setembre 28, 2006

No a aquest POUM

El PSC-PSOE, amb el suport del PP, ha aprovat un nou pla urbanísitc que convertirà Constantí en una massa de ciment i contaminació, confirmant un fet cada cop més clar: l'ajuntament socialista actua només al servei de les grans empreses, els promotors urbanístics i els especuladors. La gent de Constantí, les seves necessitats i els seus sentiments són ara mateix el menys important.

L'ajuntament pretén fer creure que tots els problemes s'arreglen destruint l'entorn per omplir-nos de contaminació i asfalt. Res més lluny de la realitat. Com que als empresaris els ve de gust, el PSC-PSOE vol requalificar el territori per fer créixer el polígon industrial fins a límits demencials: més pol·lució encara, mentre Constantí ja és el poble amb més càncer del Camp de Tarragona. Si els promotors han comprat terrenys rústics, el PSC-PSOE no té problema en requalificar i construir centenars i centenars d'habitatges, enriquint aquells que ja tenen les butxaques plenes, mentre el preu dels pisos cada cop és més alt. En definitiva, l'ajuntament socialista vol posar en marxa un procés que, si es porta a terme, serà irreversible i convertirà Constantí en una ciutat dormitori, sense personalitat i sense futur.

Les JERC de Constantí no volem que siguin les empreses i els promotors els que manin sobre el nostre ajuntament i els qui decideixin el futur del nostre poble. No volem viure envoltats de ciment, ni volem que s'asfalti tot el nostre terme municipal. No volem que es repeteixin els errors urbanístics del passat. No volem que desaparegui la nostra identitat com a poble, el nostre entorn i el nostre patrimoni natural, cultural i arquitectònic. Les Joventuts d'Esquerra Republicana volem que es gestioni Constantí de manera òptima i coherent. Volem qualitat de vida per a tothom, i un poble que creixi i evolucioni en funció de les necessitats reals de les persones. Volem viure amb benestar i qualitat, i poder gaudir de la natura i el paisatge. El progrés no és destruir l'entorn per omplir-lo de ciment; el progrés és saber créixer mica en mica, en funció de les necessitats de la gent de Constantí, respectant la natura i l'entorn i aconseguint qualitat de vida a partir d'una bona gestió.

Ara és hora que Constantí torni a fer sentir la seva veu! No podem consentir que es faci negoci amb el nostre poble, la seva gent i el seu paisatge. Constantí no és una mercaderia. Salvem el territori i salvem el nostre poble! Tots junts podem aturar aquesta bogeria. Diguem NO a aquest pla urbanístic!!

JERC de Constantí