dimecres, d’octubre 18, 2006

Ara toca Esquerra


S’acosten les eleccions, diumenge s’entra ja definitivament en la campanya electoral, però ja fa dies que els mitjans de comunicació en van plens de declaracions i promeses electorals de tots els partits.


Esquerra i les JERC es presenten a aquestes eleccions en clar símptoma de remuntada. Va arribar els mesos d’estiu quan es tenia que fer el referèndum de l’estatut i tots els partits i mitjans de comunicació van posicionar-se en cotra d’esquerra però nosaltres ferms vam saber aguantar el xàfec i per dignitat vam dir NO.


El resultat no va ser l’esperat, no fa falta que ens enganyem, i fins a cert punt lògic quan observes que els mitjans de comunicació es fiquen d’acord per anar bombardejant cap a un únic sentit.


Passats aquests mesos em anat comprovant com el temps ens està donant la raó i que aquell estatut al qual nosaltres vam dir que es quedava petit i que no solucionaria els problemes dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya s’han començat a veure. Per dir alguns exemples vam veure la crisis de l’aeroport del Prat, on molta gent es va quedar sense vacances per culpa d’una vaga incontrolada i que van trigar més de 12 hores a reaccionar desde Madrid, nosaltres defensàvem tenir la gestió dels ports i aeroports per la senzilla raó que coneixes més la realitat del lloc o no trigues 12 hores a reaccionar davant d’esdeveniments com aquests. També recordo que de l’estatut va caure competències sobre immigració i que durant tot l’estiu la distribució dels immigrants l’ha fet l’estat espanyol sense preguntar si Catalunya estava preparada o no i si tenia tots els mitjans per atendre’ls bé.


Ara, que observem que el temps està donant la raó a esquerra és el moment de fer-los confiança, en el procés de l’estatut ha estat l’únic partit coherent que sempre ha defensat el que el 90% del poble català volia.


Esquerra parla clar, es present arreu dels Països Catalans i mentres altres partits no saben a on volen anar esquerra te un objectiu final clar: La llibertat dels Països Catalans. A les pròximes eleccions superarem les de l’any 2003 i això ja no hi ha qui ho aturi, Esquerra es el partit de referència del jovent entre els 18 i 30 anys, som la generació que farem decantar la balança a Catalunya, cada cop som més i tothom ho sap, i això fa por, però al jovent independentista dels Països Catalans no ens tremolen les cames, ara es el moment d’esquerra, a les eleccions de l’1 de Novembre toca votar a ESQUERRA!!!


Jordi Rofes i Mateu
Militant de les JERC de Reus