dimarts, d’octubre 24, 2006

Benvinguts al govern independent de casa vostra.

Oficialment ja s’ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de cara a les properes eleccions de l’1 de novembre, tot i que ja portem ben bé un mes a totes amb la presentació dels programes electorals i fent balanç de la feina feta en els dos anys i mig que vam estar al govern de la Generalitat.

ERC, aquest cop, es presenta a la campanya amb l’experiència del seu pas pel govern de la Generalitat, amb els seus encerts i evidentment amb els errors, prou reconeguts quan ha estat l’hora. Malauradament l’acció de govern d’Esquerra ha estat massa tapada per la caverna mediàtica, que ha aconseguit deslluir la nostra actuació, que tant ha aportat de canvis profunds en la direcció d’una transformació social i nacional del nostre país.


Però malgrat que hagin volgut amagar la nostra acció de govern podem fer balanç amb el cap ben alt del nostre pas pel govern de la Generalitat i corroborar que Esquerra ha assumit les seves responsabilitats de govern i ha encertat en trobar un ampli consens: hem proporcionat 4.500 habitatges de lloguer a joves, hem completat les pensions de viduïtat, s’ha augmentat l’atenció a domicili de persones dependents, hem creat 3.370 noves places residencials per a gent gran, hem iniciat més d’un centenar d’instal·lacions esportives, hem donat resposta a les necessitats de la població femenina amb el desplegament d’una xarxa de centres d’atenció integral per a les situacions de violència masclista, hem aconseguit aprovar la llei d’horaris comercials en benefici del petit comerç, hem doblat el pressupost destinat al català i hem contribuït a la seva presència a les institucions europees, hem posat en funcionament 103 nous centres escolars, hem instaurat la sisena hora lectiva gràcies al Pacte Nacional per a l’Educació, hem incorporat 10.400 mestres i professors a les escoles i instituts catalans per tal de millorar l’educació dels infants i joves, hem creat 1.055 aules d’acollida per a la integració de l’alumnat nouvingut, hem augmentat el finançament de les universitats fins arribar als 7.000 euros per alumne de mitjana i hem incrementat en un 50% els recursos destinats als municipis.


És amb aquesta bona acció de govern, demostrada amb la gestió que ERC ha portat a terme, dia rere dia, als ajuntaments, consells comarcals, Diputacions, i amb l’experiència acumulada que podem afrontar el cicle electoral i la nova legislatura, i ens hi presentem tal com som: amb la certesa de ser la garantia de l’esquerra catalana independent, capaç de garantir la no subordinació als partits espanyols i als poders fàctics i econòmics del Principat i els únics capaços d’impulsar unes vertaderes polítiques socials i nacionals per tal d’aconseguir aquella Catalunya del benestar i sobirana que tant anhelem. Només nosaltres som la garantia de progrés, ja que aconseguir una Catalunya lliure passa per assegurar una Catalunya més social i desenvolupada econòmicament. Perquè ser catalanista i d’esquerres va de bracet en les nostres sigles.


Afrontem aquestes eleccions amb la il·lusió renovada i amb el compromís de garantir la transformació social i de fer social el catalanisme, per tal de construir una Catalunya socialment justa i nacionalment lliure. Si voleu podeu entrar en el nostre projecte d’esquerres i catalanista. Benvinguts al govern independent de casa vostra!Núria Gavarró i Rodríguez

Candidata de les JERC del Camp al Parlament de Catalunya i

Secretària d’organització i finances de les JERC del Camp

1 Comments:

At 4:53 p. m., Blogger Guerau_de_Cabrera said...

No volem més tripartit. Concentració silenciosa per un pacte CiU + ERC, el proper dijous dia 9 de novembre, a partir de les 8 del vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Més informació a www.unitat.org Passa-ho!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home