diumenge, de desembre 10, 2006

Cap a la llibertat!


S’ha fet ja el tret de sortida per les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Esquerra arribarà més forta que mai en aquestes noves eleccions. En aquestes últimes del parlament el mes optimista ens pronosticava 19 diputats i finalment n’hem tret 21 però amb un valor afegit, i es que el militant i simpatitzant d’esquerra sap que el vot ens l’hem guanyat un a un amb xerrades i conversant amb la gent. La fórmula d’esquerra t’escolta ha funcionat i em pogut tombar totes les enquestes que auguraven el gran desastre per ERC.

Ara la gent es prepara per l’assalt massiu de regidors i alcaldes als municipis d’arreu dels Països Catalans on hi presentarem més de 700 llistes i tot indica que traurem els millors resultats d’esquerra des de la recuperació de la democràcia.

Ara és hora d’arremangar-se, ara toca treballar aquest mig any que queda i una prova molt palpable de l’il·lusió que te el militant d’esquerra es les més de 600 persones que van anar a l’ultima escola de formació a la ciutat del repòs on es va explicar com fer una bona campanya electoral i dels mitjans dels que disposem.

Per aconseguir la llibertat del nostre país s’ha de començar per baix de tot i s’han de tenir representants a totes les viles, pobles i ciutats d’arreu dels Països Catalans, i aconseguir escampar aquesta remor que se sent, que cada cop som més encara que alguns no els agradi. Així doncs, us engresco i animo a tots els militants a fer una bona campanya electoral que segur que amb una bona feina sortiran uns bons resultats i a tots aquells simpatitzants que heu entrat en aquest bloc i us agradaria fer alguna cosa doncs no ho dubteu, aneu a la secció local, o casal d’esquerra del vostre poble o ciutat i afegeix-t’hi, entre tots el proper mes de maig farem una passa més cap a la llibertat!!!Jordi Rofes i Mateu
Militant de les JERC de Reus

2 Comments:

At 4:50 p. m., Blogger Unknown said...

Hola

 
At 4:52 p. m., Blogger Unknown said...

Camp de Morvedre?

Per què no "Camp de Tarragona"...

Aquest és el nom tradicional, vulgueu o no els de Reus.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home